Festiwal filmów kulinarnych
- Food Film Fest
Jarmarki, festyny, konkursy
- Wileńskie Kaziuki
- Aperifit po francusku 2011
- Ogólnopolski Konkurs na Najlepszą Restaurację Sushi 2012
- Zielony Jazdów 2012
- Święto Gęsi Białej Kołudzkiej - 6-7.09.2013
Spotkania, Wydarzenia
- 3-cie urodziny restaurcji Izumi Sushi
- ILOVEACEITE - prezentacja oliwy z Andaluzji
- Inauguracja Szkoły Herbaty Dilmah
- Pierwszy piknik Durszlak.pl w Warszawie
- Piknik Warszawskiej Grupy Czarnej Oliwki z pieczeniem dzika
- Premiera herbaty sezonowej Dilmah 2011
- Spotkanie integracyjne blogerów kulinarnych 14.12.2011
- Spotkanie integracyjne blogerów kulinarnych w Magiel Cafe, 29.02.2012
- Spotkanie integracyjne blogerek kulinarnych w Kosmos Kosmos - 27.03.2012
- Spotkanie integracyjne blogerek kulinarnych w restauracji Inaba - 25.04.2012
- Spotkanie integracyjne blogerek kulinarnych w Delikatesach Esencji - 30.05.2012
- Piknik warszawskich blogerek kulinarnych, 30.06.2012
- Spotkanie integracyjne warszawskich blogerów kulinarnych w restauracji Paros - 29.08.2012
- Warsztaty z Kocham Oliwę - 31.03.2014
Targi
- Tajlandia Expo 2008
- Tajlandia Expo 2011
Warsztaty
- Warsztaty kulinarne dla blogerów w Makro - spotkanie 1-sze
- Warsztaty kulinarne dla blogerów w Makro - spotkanie -2-gie
- Warsztaty kulinarne dla blogerów w Makro - spotkanie 3-cie
- Warsztaty kulinarne dla blogerów w Makro - spotkanie 4-te - "Dary lasu"
- Warsztaty kulinarne dla blogerów w Makro - spotkanie 5-te - "Afrodyzjaki w kuchni"
- Film z warsztatów kulinarnych - wieczór ze szparagami w Makro Cash&Carry
- Warsztaty sensoryczne z firmą Agros Nova
- Warsztaty z Wilsonem Chung - szefem kuchni marki Blue Dragon
- Świąteczne warsztaty z Kurtem Schellerem - 6-te spotkanie blogerów w Makro
- Lekcja gotowania w restauracji Blue Cactus
- Warsztaty sushi dla blogerów w Sushi Club by Sensi
- Lekcja gotowania w restauracji Blue Cactus z nowym szefem kuchni
- Warsztaty sushi z Blue Dragon i Wilsonem Chung - 23.01.2014
- Warsztaty "Per l'amore della pasta" z makaronami Malma
- Warsztaty "Viva la pasta" z Pascalem Brodnickim i Kuchnią Lidla